Hovenier Ede

WB Tuinen Hoveniers helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Als hoveniersbedrijf omvat ons werkgebied heel Nederland maar wij zijn met name actief in de regio Ede. Wij zijn dus ook beschikbaar als hovenier in Barneveld, Amersfoort en Wageningen. Of het nu gaat om een tuinontwerp, de tuinaanleg, het tuinonderhoud of vijveraanleg, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ontdek uw mogelijkheden, ook buiten Ede

Wilt u geen zorgen meer over uw tuin en zoekt u een gedreven hovenier in Ede of omgeving? Of bent u benieuwd wat wij voor uw (nieuwe) tuin kunnen betekenen? Wij zijn benieuwd naar uw wensen! Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze hoveniers kunnen wij deze wensen voor u vertalen naar concrete plannen.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hoe wij graag werken

We maken een schets om uw en onze gedachten op papier te zetten. Heeft u zelf al een tekening gemaakt? Hartstikke goed. Wij laten ons graag meenemen in uw ideale tuin. Ook komen wij graag bij u op locatie kijken. Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw tuin en kijken we hoe wij de tuin kunnen aansluiten op uw huis of bedrijfspand. Woont of werkt u buiten Ede of nabije omgeving? Geen probleem, wij komen ook graag buiten Ede.

Zodra we samen tot de ideale schetsen zijn gekomen, bespreken we alle details zodat wij nu het definitieve plan voor u kunnen uittekenen. Deze kunnen wij uitwerken in een 3D programma zodat u uw nieuwe tuin écht kunt beleven. Bent u tevreden? Dan werken wij graag een offerte uit die alle benodigde kosten dekt. Op deze manier weet u zeker dat u achteraf geen kosten krijgt.

Wij denken vanuit uw behoeften

Soms is het aanleggen van een compleet nieuwe tuin is niet altijd nodig. Renovatie of een onderhoudsbeurt van uw tuin behoort ook altijd tot de mogelijkheden. Bij WB Tuinen bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Wij verzinnen oplossingen voor uw tuinbehoefte(s), werken nauwkeurig en we zijn niet klaar voordat uw tuin helemaal naar wens is.

Hovenier projecten in Ede en daarbuiten

 

hovenier-ede-wb-tuinen-1      hovenier-ede-wb-tuinen-2      thumbnail-1411587116-img_2851      hoveniersbedrijf-WB-Tuinen-16

Bekijk al onze projecten