De hovenier in Veenendaal

We zijn gevestigd in Lunteren, en kunnen u van dienst zijn in o.a. Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Barneveld. Uiteraard werken we ook buiten deze regio. Ons uitgangspunt is om samen met u tot een perfect eindresultaat te komen. Hierdoor kunnen wij u als geen ander van dienst zijn om te zorgen voor een optimale groei en uitstraling van uw (toekomstige) tuin.

 

Tuinaanleg met WB Tuinen

WB Tuinen biedt het complete plaatje aan als het om tuinaanleg gaat. Ook de aanleg van een tuin is specialistisch werk. Wij beheersen het vakmanschap om het tuinontwerp te realiseren en de tuin naar uw wensen aan te leggen. Door de juiste aanleg en het daarop volgende tuinonderhoud, blijft de tuin zijn waarde behouden. We zijn niet klaar voordat uw tuin helemaal naar wens is!

 

De mogelijkheden in tuinaanleg

Wilt u een verandering in de tuin, maar niet de hele tuin op de kop? Door sommige aanpassingen te doen kan de tuin al een vernieuwend uiterlijk krijgen. Hierbij moet u denken aan het veranderen van bijvoorbeeld bestrating, beplanting of een andere indeling van de tuin. Zo kunt u weer volop genieten van uw gerenoveerde tuin.

 

Veranda’s

Heeft u het idee om een veranda te plaatsen in Veenendaal of omgeving? Ook hiervoor bent u op het juiste adres. Iedere veranda wordt op maat gemaakt voor uw situatie en sluit perfect
aan bij uw woning of tuin.

Kijk ook eens bij onze gerealiseerde veranda’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor een afspraak of stel u vraag via het contact formulier.

Impressie van onze afgeronde projecten

Heeft u een hovenier nodig? Neem direct contact met ons op: (+31) 06 28 26 40 07

Neem contact op