Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben is Wilco Bunt in 2013 begonnen met zijn eigen bedrijf WBTuinen. Door onze ervaring, gedrevenheid en passie staan wij garant voor vakmanschap.

WB Tuinen is een jong en professioneel bedrijf dat gevestigd is in Lunteren. Als hoveniersbedrijf omvat ons werkgebied heel Nederland maar wij zijn met name actief in de regio Ede. Wij zijn dus ook beschikbaar als hovenier in Barneveld, Amersfoort en Wageningen. Of het nu gaat om een tuinontwerp, de tuinaanleg, het onderhoudvijveraanleg of veranda’s het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wilt u geen zorgen meer over uw tuin en zoekt u een gedreven hovenier in Ede of omgeving? Of bent u benieuwd wat wij voor uw (nieuwe) tuin kunnen betekenen? Wij zijn benieuwd naar uw wensen!
 

Hoe wij graag werken

We maken een schets om uw en onze gedachten op papier te zetten. Heeft u zelf al een tekening gemaakt? Hartstikke goed. Wij laten ons graag meenemen in uw ideale tuin. Ook komen wij graag bij u op locatie kijken. Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw tuin en kijken we hoe wij de tuin kunnen aansluiten op uw huis of bedrijfspand.

Zodra we samen tot de ideale schetsen zijn gekomen, bespreken we alle details zodat wij nu het definitieve plan voor u kunnen uittekenen. Deze kunnen wij uitwerken in een 3D programma zodat u uw nieuwe tuin écht kunt beleven. Bent u tevreden? Dan werken wij graag een offerte uit die alle benodigde kosten dekt. Op deze manier weet u zeker dat u achteraf geen kosten krijgt.
 

Wij denken vanuit uw behoeften

Soms is het aanleggen van een compleet nieuwe tuin niet altijd nodig. Een Renovatie of een onderhoudsbeurt van uw tuin behoort ook altijd tot de mogelijkheden. Bij WB Tuinen bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Wij verzinnen oplossingen voor uw tuinbehoefte(s), werken nauwkeurig en we zijn niet klaar voordat uw tuin helemaal naar wens is.

Impressie van onze afgeronde projecten

Heeft u een hovenier nodig? Neem direct contact met ons op: (+31) 06 28 26 40 07

Neem contact op

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst.