Tuinaanleg met WB Tuinen

WB Tuinen biedt het complete plaatje aan als het om tuinaanleg gaat. Ook de aanleg van een tuin is specialistisch werk. Wij beheersen het vakmanschap om het tuinontwerp te realiseren en de tuin naar uw wensen aan te leggen. Door de juiste aanleg en het daarop volgende tuinonderhoud, blijft de tuin zijn waarde behouden.

De mogelijkheden in tuinaanleg

Wilt u een verandering in de tuin maar niet de hele tuin op de kop? Door sommige aanpassingen te doen kan de tuin al een vernieuwend uiterlijk krijgen. Hierbij moet u denken aan het veranderen van bijvoorbeeld bestrating, beplanting of een andere indeling van de tuin. Zo kunt u weer volop genieten van uw gerenoveerde tuin.

Tuinaanleg volgens WB Tuinen

Heeft u al een tuinontwerp? In een kennismakingsgesprek kunnen we dit samen bekijken. Ook kijken we welke voorbereiding nog nodig is voordat de aanleg van de tuin kan starten. Vervolgens is nu de tijd gekomen dat wij alles tot in detail voor u gaan uitvoeren. Bij een tuinaanleg gaan we flink in uw tuin aan het werk. Wij werken zo snel en efficiënt mogelijk en we proberen uw buren zo min mogelijk tot last te zijn.

Impressie van onze afgeronde projecten

Heeft u een hovenier nodig? Neem direct contact met ons op: (+31) 06 28 26 40 07

Neem contact op