Altijd een passend tuinontwerp

Het ontwerpen van een mooie tuin lijkt soms een makkelijke taak, maar vaak maakt de blik en het inzicht van een ervaren hovenier net het extra verschil. WB Tuinen denkt daarom graag met u mee. Het tuinontwerp wat wij voor u kunnen realiseren, ligt altijd binnen uw budget en voldoet aan al uw wensen.

Mogelijkheden bij uw tuinontwerp

Uw wensen staan in de realisatie van uw tuinontwerp centraal. In een vrijblijvend gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Samen vertalen we dit naar een passend tuinontwerp waarin u uw wensen ziet terugkomen. Dit kan zijn een schetsontwerp of een gedetailleerde tuintekening, of u heeft zelf een schets maar u wilt deze verder door ons laten uitwerken. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Het tuinontwerp in 3D uitgewerkt

Tuinontwerpen kunnen ook in 3D worden uitgewerkt zodat u een perfect beeld krijgt hoe uw tuin er in werkelijkheid uit gaat zien. De hoogteverschillen komen hierbij ook duidelijk in het tuinontwerp terug Met een 3D ontwerp kan eveneens de tuin van verschillende standpunten worden bekeken. Het 2D of 3D tuinontwerp gaat altijd samen met een beplantingsplan en onderhoudsplan. Hiermee bent u op de hoogte van het nodige tuinonderhoud zodat uw tuin altijd zijn waarde behoudt.

Impressie van onze tuin ontwerpen

Heeft u een hovenier nodig? Neem direct contact met ons op: (+31) 06 28 26 40 07

Neem contact op